Speak To Succeed logo

Over ons

Speak to Succeed is opgericht door Gerben van Driel. Iemand met een professionele achtergrond in de financiële wereld. Die vervolgens programmamaker en TV-presentator werd bij o.a. Powned en RTL Z.

Nu brengt Gerben met Speak to Succeed de lessen die hij leerde op TV terug naar het bedrijfsleven. Om jou te helpen effectiever te presenteren. Zodat jij je stakeholders (nog) beter weet te boeien, te binden en méé te krijgen.

Want vergis je niet: je kunt nóg zulke goeie ideeën hebben….als je niet in staat bent die ideeën zodanig over te brengen dat het anderen aanspreekt, zul je weinig bereiken.

Verstand van de business context. En stevige praktijkervaring op het gebied van storytelling en presenteren. Die unieke combinatie vormt de basis van Speak to Succeed.

Speak to Succeed is onderdeel van het Expertized!-netwerk. Een netwerk van trainers en consultants gespecialiseerd in het vergoten van de impact van specialisten en experts binnen (grote) organisaties. Met behulp van bijvoorbeeld adviesvaardigheden. De trainingen van Speak to Succeed sluiten hier naadloos op aan.

Gerben van Driel - Speak to Succeed

Gerben van Driel

Gerben van Driel

Met een 9+ beoordeeld op springest

Reviews

100+ succesvolle sprekers door Speak to Succeed

Gerben van Driel - Speak to Succeed

In 10 stappen beter presenteren!

Gratis download