Speak To Succeed logo

Authentiek en overtuigend (online) presenteren

Hoe geef ik een boeiende presentatie? Hoe hou ik de aandacht vast? Hoe krijg ik anderen méé. Veelgestelde vragen. Waar té weinig mensen het antwoord op weten. Waardoor ze niet bereiken wat ze zouden kùnnen bereiken.

Wat ga je leren

In deze training leren deelnemers waar ze qua presenteren nu al effectief zijn. En hoe ze nog effectiever kunnen worden. Dat leren ze in concrete stappen. Waarbij het ze ook duidelijk wordt waarom het toepassen van die stappen hun presentatie versterkt. Ze passen dat direct toe in de praktijk. Zodat het effect direct zichtbaar en blijvend is

We gaan graag het gesprek met je aan, om verder in te gaan op de ontwikkeling die jij wilt realiseren. Deze training volgt altijd een leidraad maar wordt per persoon aangepast. Hiermee verschilt Speak to Succeed van de rest, we kijken naar wat jij uit onze training wilt halen en zullen daarop de leerstof aanpassen. 

Trainingen Speak to Succeed

Zet vandaag nog de eerste stap

Bespreek je wensen
Krijg advies op maat

Misschien kan ik je al helpen.

Veelgestelde vragen

Speak to Succeed werkt voor middelgrote en grote organisaties en geeft presentatietrainingen voor:

Product Owners, Data Specialisten, Consultants, Finance professionals, Business analisten, Business controllers, Finance Managers, HR Business partners en senior leaders.

Bij Speak to Succeed houden we van een praktijkgerichte, nuchtere benadering. Onze klanten werken namelijk in een zakelijke omgeving.

Verder gaat het bij ons niet alleen om het ‘Wat’ en ‘Hoe’, maar ook het ‘Waarom’.

Onze klanten zitten namelijk doorgaans ‘in hun hoofd’. Ze willen snappen hoe werkt. Om het zich daarna eigen te maken.

Daarom is alles wat we aanreiken goed gefundeerd. In ervaring en wetenschap. En staven we onze trainingen met inzichten uit de psychologie, neurowetenschappen en veranderkunde.

Vaak wordt er bij presentatietrainingen gewerkt aan ‘hoe je op het podium staat’. En wordt er gefocust op ‘presentatietechnieken’.

Daar geloven wij niet in. Ons motto: “Het begint bij de inhoud”

Waarom?

Je kunt nog zo zelfverzekerd en gelikt presenteren: je krijgt echt geen enkele stakeholder méé als je presentatie niet inhoudelijk aansluit op diens behoefte en kennisniveau.

Dus daarom: het begint bij de Inhoud. Is die relevant, goed gestructureerd, helder en meeslepend?

Van daaruit werken we aan Persoonlijke Overtuiging. Geloof je in wat je zegt? Is het echt van joù?

Vervolgens gaat het om het maken van een Connectie met je publiek. Durf je dat podium te pakken?

En dàn pas: je Presentatie.

Dat is helemaal afhankelijk van het aantal deelnemers en je wensen. Neem daarom snel contact op!

Nee, we hebben geen open trainingen waarop je je individueel kunt inschrijven.

Wel bieden we 1 op 1 coaching en consultancy aan. Zit jij vlak voor een belangrijke presentatie en heb je ondersteuning nodig? Wil jij de kans zo groot mogelijk maken dat jij je stakeholders méé krijgt. Neem dan direct contact op.

Gerben van Driel - Speak to Succeed

In 10 stappen beter presenteren!

Gratis download